Välj en sida

Framtidens organisationsmodell handlar om samarbete.

Management Studio Empower Your Leadership

Nita Silverspjuth driver Management Studio, som bygger Framtidens Ledare. Nita Silverspjuth är Inspiratör och företagsutvecklare med ledarskapsfokus.

Management Studio stärker människan bakom Ledaren, Affären och Organisationen. I studion finns ett nätverk av olika resurser som hjälper dig att bli ditt bästa jag som ledare och chef, utvecklar management teamet att prestera på högsta nivå och som ser till organisationens funktionalitet. Detta gör Management Studio genom en rad olika verktyg och processer. Du kan läsa mer om hur nedan.

Management Studio – We fix it!

Min mor gick bort 2003, 65 år gammal. Min mor sköt upp allt hon skulle göra tills den dagen hon skulle gå i pension. Detta var mitt ”wake up call”, 41 år gammal beslöt jag mig för att börja arbeta med min passion, att lyfta och inspirera människor till nästa nivå i livet och att stärka människan bakom ledaren.

Alla som vill kan bli sitt bästa jag och vara goda ledare. Jag tror på utveckling och att hela tiden förbättra sig själv. Att hitta och locka fram styrkor och passion hos varje individ som gör helheten till framgång. Vi har alla potential precis som ett företag har potential att lyckas med rätt produkter och ledning. För mig är livet att våga spänna bågen, att våga riska lite, att känna växandet och finna meningsfullhet i det man gör. Det gör att man känner frid både mentalt och psykiskt medan man arbetar hårt.
Att känna självförtroendet och ha självkänslan att våga pressa komfortzonen lite längre ut för varje dag är att erövra sig själv och världen utanför. Livet är kort, att uppleva stunder av lycka som tankar och handling kan skapa är stort och helt underbart. Vi hänger alla ihop så det blir bra för oss alla om vi vågar lite mer.

Go for your dreams!

Share This