Välj en sida

Ledarskap i nya tider

Efter en lång tid av osäkerhet, mentalt och psykiskt startar Managementpodden nu en serie med panelsamtal om läget  och ledarskapet från olika ledande personer i etablissemanget.

I tider av många utmaningar, delar Hans Tiderman vd Tjörns Sparbank och Tom Rydell vd World Trade Center Office space vad de tycker om, vad som varit känslomässigt jobbigt, hur de mindre företagen mår och på vilket sätt de leder sina organisationer.

Lyssna på det här avsnittet om vad de redan gör för att leda sin organisation och vad de tycker att de kan bli bättre på. Varför är kundfokus viktigt och borde vara högre upp i rankingen hos medarbetare och hur deras syn på den egna ledar-rollen påverkats i långa kristider.

Hur kan man mentalt förbereda sig och hur kan man ladda batterierna för att orka leda i förändring, vad är deras syn på det som händer i världen och hur arbetar de med inspiration för att få medarbetare att känna trygghet.

Vi spanar framåt, vad möter vi? Är framtiden skrämmande eller spännande och motiverande?

”Efter regn kommer solsken” hur kan vi anpassa oss till förändring, hur kan vi lära oss leva i en föränderlig miljö? Varför är symbolhandlingar viktigt? Vad säger Hans och Tom, hur går resonemanget. Välkommen att checka in på någon av poddkanalerna för att lyssna och lära.

Vad Nita tyckte var viktigt:
Uppmaningarna till politikerna

Share This