NYHET!

Management Studio Podcast är nu igång med den nya serien om företagsutveckling för entreprenörer, start-uppare och företagsledare som vill lyssna till best practise inom business, passion och change.

Utvalda SME Företagare bjuder och delar med sig hur de lyckats leda sig själva och sina företag/projekt genom livet med både citroner och framgångsnycklar.

Det är verkliga berättelser värda att lyssna på och dela med sig av till andra ledare och entreprenörer där många är i den digitala världen framöver.

Vi släpper nu de tre första avsnitten:

Mikael Ljungberg
  • Mikael Ljungberg som fick en ”one time opportunity”, startade en ny karriär och övertog/köpte ett affärsområde från ett storföretag, startade Initios och drev upp omsättningen från 40 Mkr till 450 Mkr på några år.
Owe Bergsten
  • Owe Bergsten som regelbundet besökte Hong Kong/Singapore/Taiwan för att uppleva teknik som ännu inte skådats i Sverige. Köpte där ett spel Game & Watch i en fotobutik och spelade hela vägen hem. Kämpade sig till agenturen och lade första ordern på 10.000 spel. Nintendo klev in i svenska hem.
Lars Thunell
  • Lars Thunell som fick leda i kristider när Sverige hade sin största bank och fastighetskris som small till 1992 och som tidigare VD för bl.a Trygg Hansa och SEB koncernen, samt chef för International Finance Corporation (ICF en del av Världsbanken) där han gjorde stor skillnad på global nivå. Som investerare, styrelseproffs och entreprenör driver han utvecklings- och tillväxtföretag.

Vill du berika dig, lyssna gärna till något avsnitt eller prenumerera på en bra story genom att laddar ner Management Studio Podcast app på Google Play eller Apple App Store. Management Studio podden finns bland annat på Stitcher, Apple Podcasts, och Spotify.