Välj en sida

I höst händer det, Podden bli bok och Management Club chefsforum lanseras.

Jag har valt ut 12 välfyllda poddintervjuer som underlag till min första bok; ”Empower Your Leadership”. Den är för dig som vill ta dig till nästa nivå. Ledarskapsboken är för företagsbyggare, chefer och ledare som vill utvecklas.

Alla berättelser är från de fenomenala ledare som tidigare intervjuats i podden Management Studio Podcast. Nu kommer de att delas i bokform med essensen av deras berättelser, de bästa erfarenheterna och tipsen varvat med andras kloka tankar och insikter om ledarskap. Vad säger forskningen och hur ser trenderna för framtiden ut? Mina egna reflektioner från 17 års arbete med organisations-, chefs- och personlig utveckling, kommer också att finnas med.

Finns det några skillnader i att leda eller finns det mer likheter än man tror för att nå framgång? Vad verkar vara det viktigaste som en chef eller ledare behöver göra för att motivera människor och som får företaget att bli välmående? Vilka faktorer spelar stor roll för att lyckas eller inte lyckas? Jag håller på att samla denna kunskap i en lärandepocket som blir klar under hösten 2020.

Management Club chefsforum inbjuder i höst chefer och ledare som vill ta sig till nästa nivå att göra det.

Om du är intresserad av att bli medlem i Management Club, så kommer du snart att få mer information om vad det är och hur du gör. Som medlem hos Management Club, får du också tillgång till den spännande lärandepocketen ”Empower Your Leadership”.

PS. Du har väl inte missat att lyssna på något av de 31 poddavsnitten i ”Management Studio Podcast”, där poddar finns eller på Youtube? I skrivande stund närmar sig antalet nedladdningar nu 10.000!

Erik Selin, Fastighets AB Balder toppar listan med antal flest lyssnare och Hans Johansson, VinnGroup AB är just nu på andra plats…

Jag är så glad och tacksam för alla som väljer att lyssna och lära via Management Studio, en investering för din framtid.

Share This