Välj en sida

Per aspera ad astra, genom svårigheter mot stjärnorna, hur skall vi nu vägleda oss framåt?

Empower Yourself

Tack vare Martin Lindeskog, podd producent startade jag Management Studio Podcast i augusti 2017, en egen radiokanal. Management Studio Podcast numera kallad Management Podden var från starten en vision om en lärande kanal för utveckling inom ledarskap, företagande- och organisation.
Nu 32 poddavsnitt och nästan 11.000 nedladdningar senare kan jag konstatera att alla dessa fantastiska företagare och ledare som varit mina gäster under åren bidragit på ett väldigt unikt och öppet sätt med sina värdefulla kunskaper i ämnet. Kunskaperna är så bra att jag valt att skriva en bok med 12 utvalda berättelser, som lanseras nu i vår.

Corona-året har tagit mig igenom reflektion och upp till nästa nivå, visionen om en lärande podd blir tillgänglig för alla som vill lära sig mer om självledarskap och personlig utveckling. De tidigare intervjuer har handlat om att bygga företag, organisationer och olika berättelser kring hur man kan jobba med ledarskapet. Nu under säsong två tar vi oss lite djupare och undersöker vad och vilka ingredienser som du behöver för att leda dig själv, känna dig trygg och våga växa.

Empower yourself är en ny serie avsnitt med sikte på vad du kan behöva för att kalibrera kompassen och ta ut en ny riktning där du är. Att kunna vägleda dig själv med hjälp av input från andra. Poddavsnitt som får dig att reflektera och transformeras. Nita Silverspjuth kör vid varje tillfälle en trialog (trepartsamtal) med cohost Viktor Törn och en intressant gäst. Vill du veta mer, lyssna gärna på första poddavsnittet, säsong två, som är 11 min och ta sedan ett beslut om du vill hänga på.

Jag är glad att just Du valt att stärka dig själv, det smittar! 😊

Ps. Du kan ladda ner appen (gratis) för pushnotiser, om du vill veta när nya avsnitt släpps.

Nita Silverspjuth

Share This