Välj en sida

Vilka möjligheter livet erbjuder!

Att arbeta i näringslivet och med dess människor är en ynnest. Idag har jag arbetat med ett Ledarutvecklingsprogram hos DFDS och förundras över hur många modiga, duktiga och engagerade chefer och ledare det finns.

Management Studio Podcast kom till för att inspirera chefer och ledare att lyfta sig till nästa nivå, genom att andra erfarna chefer och ledare skulle kunna dela med sig av sina ledarskaps erfarenheter. Management Studio Podcast har nu kommit upp till 2000 unika nedladdningar och jag vill därför slå ett slag för de tre senaste avsnitten och tacka nedanstående gäster som alla är passionerade, affärsinriktade och uthålliga ledare. Tack för att ni så öppet delat era  tips och erfarenheter!

Pontus Cornelius, VD Ernströmgruppen, en världsvan supersäljare duktig på att skapa resultat, Mikael Edvardsson, Director Product Introduction & Emerging Technologies Volvo Car om en ny världsbild och smarta team och Alice von Geijer, General Manager Radisson Blu Riverside Hotel Lindholmen om hur man bäst leder den nya generationen och som har skrotat Ledningsgruppen!

NYHET
M Studio har påbörjat intervjuer för en ny podcast serie med fokus på Företagsutveckling, där entreprenörer och företagsledare för små och medelstora företag delar med sig av sina berättelser att bygga bolag. Denna serie vänder sig till entreprenörer, start-uppare och för företagsledare som vill lyssna till best practise inom business, passion och change. Kommer att lanseras senare i höst.

Vill du berika dig, lyssna gärna på något avsnitt med en bra story. Ladda ner appen Management studio podcast från Apple App Store eller Google Play. Du kan också lyssna direkt på Spotify.

Share This