Välj en sida

Vilket steg har du nått idag?

• Jag tänker inte göra det.
• Jag kan inte göra det.
• Jag vill göra det.
• Hur gör jag det?
• Jag skall försöka göra det.
• Jan kan göra det.
• Jag ska göra det.
• Ja, jag gjorde det!

Idag har Management Studio Podcast nått över 1000 unika nedladdningar!!! En riktigt go feeling 😊

Jag har vandrat genom ångest öknens steg ett, jag tänker inte göra det till att tro på att jag kan göra det. Att köra en egen podcast och nu säga, ja, jag gjorde det! Det är en härlig känsla att våga, att våga kliva utanför sin egen komfortzonen för något större. Man kan kalla denna resan för ett psykiskt välbefinnande, bra mental träning eller andlig utveckling, det spelar ingen roll. Det är en bra feeling att kunna och vilja göra skillnad för något man tror på och göra det. Man mår bra helt enkelt och det är väl mångas strävan att må bra i livet. En tusenmila vandring börjar alltid med små steg.

Tusen Tack till alla er som tycker om att lyssna till oss på podden och självklart stort tack till medverkande som vill dela med sig av sin visdom. Många tack till allt fint arbete bakom kulisserna av Martin Lindeskog Sociala Media Expert och till PiaK Strategi & Design.

Framåt tänker jag ha med lite mer kring trender och nya affärsmodeller, historier från arbetslivets upp- och nedgångar, unga ledare och mellanchefsperspektivet. Människan är komplex och med tiden kommer även jag att ha med avsnitt med lite tips och trix för egen utveckling samt också gäster som talar om meningen med livet.

Du är Välkommen med önskemål eller synpunkter på gäster eller tema för framtiden. Skriv gärna kommentarer i bloggen eller maila mig på nita.silverspjuth@managementstudio.se

Management Studio Podcast är här för att stanna.

Gå in på poddsidan
(eller ladda ner appen från appstore managementstudiopodcast) och lyssna på senaste avsnittet med Karin Kronstam, numera affärsängel och styrelseproffs som delar med sig av hur du leder ett värderingsstyrt företag till framgång!

Lycka & välgång!
Önskar Nita Silverspjuth