Välj en sida

Tusen tack alla Ledare!

Du som Ledare är viktig, hur du leder påverkar många människor. För en bolagsägare är ditt goda ledarskap guld värt, det ger klirr i kassan för att satsa framåt, det ger människor arbete och det ger dig karriär och utveckling. Ett win-win koncept där alla tillsammans kan skapa framgång.

Hur gör man för att bli en god Ledare? Den erfarenhet jag har gjort av poddintervjuerna är att alla Ledare har unika stories att berätta, egna exempel och egna lösningar.

Det som är lika är att alla har en tro på något som får dem att köra på. Mod i massor, är inte rädda för att fatta beslut och har kraften att handla.

Slutsatsen är att det inte finns ett sätt att leda, alla har funnit sin väg och det är den rätta vägen. Du som Ledare är unik, Do Your Thing!

I detta poddavsnitt som är ett specialavsnitt, ett jubileumsavsnitt, nr 20, ger vi en kort episod/teaser av den kommande boken, ”Business Passion & Change” av Peter Löfgren och Nita Silverspjuth, där vi samlar den bästa kunskapen och erfarenheterna från företagsutveckling och ledarskap. Peter Löfgren bjuder på tankar kring kommande och skrämmande framtidsscenarios och Nita Silverspjuth ger en tankeväckande personlig inspelning med ett visst djup.

NYHETER: Vi har bokat in flera spännande ledare och personligheter för poddavsnitten framåt. Det blir en blandning av stordåd, lärdomar och livsrisker. Så spännande och intressant det skall bli!

Lyssna gärna på tidigare Guldkorn som delar med sig av egna erfarenheter kring företagsutveckling och ledarskap.

Shownotes: