Välj en sida

Välkommen till Management Club
– Clever Circles

Just nu är vi med om ett paradigmskifte. Hjulen snurrar allt fortare och det gäller verkligen att hänga med. Att satsa på vidareutveckling och lärande är viktigare än någonsin, och ansvaret ligger på dig.

Om någon investering är värd att göra, så är det den i dig själv.

Jag vet att din tid är dyrbar och därför har vi på Management Studio utvecklat konceptet Clever Circles. Ett Masteryourself-program som samlar relevant kompetens på hög nivå och som leder till att Du och företaget utvecklas och växer.

Som medlem i Management Club kan du få en exklusiv plats i en Clever Circle-grupp, sammansatt av ledare på alla nivåer. Tillsammans bildar ni ett unikt värdefullt community där ni delar berättelser, växer med varandras erfarenheter och inspireras till nya nivåer. 

Med fokus på självledarskap* och personlig utveckling kommer jag leda och coacha er genom varje möte och utifrån professionella metoder stärka din kompetens på individnivå. Du kommer växa både i din profession och som person.

Är du redo för förändring, förbättring och nystart? 

Per Aspera Ad Astra
– genom svårigheter mot stjärnorna 

Investera tid och pengar i att förändra det som inte längre fungerar. Lyft blicken och sätt en ny kurs för ditt liv och din success. Clever Circles är Masteryourself-programmet exklusivt för dig som medlem i Management Club. 

Clever Circles 

Clever Circles är ett samtalsforum för ledare på alla nivåer med fokus på självledarskap och personlig utveckling. Mastermind-grupper där vi arbetar med olika modeller för framgång. Här får du möjligheten att tillsammans med andra stärka dina kompetenser. Lyftet till din nya nivå innebär 

• Inspiration 

• Insikter

• Ny kunskap

• Bättre Självkänsla

• Stärkt Självförtroende

• Klokare Kommunikation

• Trygghet och stabilare grund

• Verktyg för din fortsatta utveckling

Vad är självledarskap ?

Självledarskap är ett tydligt fokus i Clever Circles och innebär att styra tankar och beteenden mot mål. Det innebär en förståelse för nuläget, det önskade läget och vad du kan göra för att nå dit. Det innebär att veta vad du har för färdigheter och hinder med dig. Det innebär att lita på din intuition och få en förståelse för vad du skall göra. Det innebär att skapa en strategi, skrida till handling och vara disciplinerad. Det innebär att jobba smart med vilken ordning du skall prioritera saker och se till att du får rätt förutsättningar för att klara av det. 

Vilken är drivkraften bakom? Det är självledarskap att ta reda på mer om dig själv för bästa utkomst.

Förändringen sker nu och behovet av ny kunskap, energi och kraft inför framtiden är större än någonsin. Därför startar en ny Clever Circle grupp redan nu i december:

Välkommen på Kickstart & Introduktionsträff någon av följande dagar:

Fredag 10/12 Kl 10-12
Torsdag 16/12 Kl 14-16

CLEVERCIRCLE, SIRIUS

Antal medlemmar: 10

Ledning: Nita Silverspjuth

Plats: World Trade Center Mässans Gata 10, våning 7

Innehåll: 6 Arbetsmöten IRL på bestämda datum var tredje vecka, våren 2022.
Ett uppföljningsmöte på Teams.

Pris: 22.500 SEK exkl moms.
Medlemsavgift ingår.

Anmälan:

Skicka ett mail och berätta du kort om dig själv och vad du vill uppnå med ditt medlemsskap. Vi kontaktar dig inom kort och tilldelar dig en plats.

Fakturering sker till ditt företag som fortbildning eller ledningsträning.

Share This