Välj en sida

PER ASPERA AD ASTRA – GENOM SVÅRIGHETER MOT STJÄRNORNA

Välkommen till Clever Circles

Rusta dig för framtidens Sceniarios tillsammans med andra. Just nu är vi med om ett paradigmskifte. Hjulen snurrar allt fortare och det gäller verkligen att hänga med. Satsa på vidareutveckling och lärande, det nu är viktigare än någonsin.

Om någon investering är värd att göra, så är det den i dig själv.

Din tid är dyrbar och därför har vi på Management Studio utvecklat konceptet Clever Circles. Ett Masteryourself-program som samlar relevant kompetens på hög nivå och som leder till att Du och företaget utvecklas och växer.

Som medlem i Management Club kan du få en exklusiv plats i en Clever Circle-grupp, sammansatt av ledare på alla nivåer. Tillsammans bildar ni ett unikt värdefullt community där ni delar berättelser, växer med varandras erfarenheter och inspireras till nya nivåer. 

Med fokus på självledarskap* och personlig utveckling kommer Nita Silverspjuth leda och coacha er genom varje möte och utifrån professionella metoder stärka din kompetens på individnivå. Du kommer växa både i din profession och som person.

Ge dig chansen lyfta dig till en ny nivå

Clever Circles är ett on-line samtalsforum för ledare på alla nivåer med fokus på självledarskap och utveckling framåt. Ett inspirerande och kreativt space där du får uttrycka din frustration, hitta lösningar på problem och finna nya vägar. Clever Circles grupper arbetar som en mastermind grupp med dialog och samarbete för framgång. Här får du möjligheten att tillsammans med andra stärka dina kompetenser och växa som människa och ledare.

Du får garanterat med dig

  • Inspiration och nya insikter
  • Ny kunskap
  • Bättre självkänsla och stärkt självförtroende
  • Smartare kommunikation
  • Trygghet och en stabilare grund
  • Verktyg för din fortsatta utveckling och nätverk
Vad är självledarskap?

Självledarskap är ett tydligt fokus i Clever Circles och innebär att styra tankar och beteenden mot mål. Det innebär en förståelse för nuläget, det önskade läget och vad du kan göra för att nå dit. Det innebär att veta vad du har för färdigheter och hinder med dig. Det innebär att lita på din intuition och få en förståelse för vad du skall göra. Det innebär att skapa en strategi, skrida till handling och vara disciplinerad. Det innebär att jobba smart med vilken ordning du skall prioritera saker och se till att du får rätt förutsättningar för att klara av det. 

Vilken är drivkraften bakom?

Det är självledarskap att ta reda på mer om dig själv för bästa utkomst.

Förändringen sker nu och behovet av ny kunskap, energi och kraft inför framtidens utmaningar och kreativa lösningar är större än någonsin.
Du är viktig och din input kan göra stor skillnad, häng på nu när vi startar upp Clever Circles grupper för dig som vill till en ny nivå.

Management Club – Clever Circles

Anmäl dig till online grupperna här

Starter sker kontinueligt

Clever Circle SIRIUS
10–13 Onsdagar
(6 tillfällen)

Clever Circle PEGASUS
13–16 Torsdagar
(6 tillfällen)

Clever Circle ORION
11–14 Fredagar
(6 tillfällen)

Antal per grupp: max 8 st

Ledning: Nita Silverspjuth

Plats: Online

Pris: 14.500 SEK ex moms.

Anmälan:

Skicka ett mail och berätta kort om dig själv och vad du vill uppnå. Vi kontaktar dig inom kort och tilldelar dig en plats.

Fakturering sker till ditt företag som fortbildning eller ledningsträning.

Redo för förändring, förbättring och nystart?

Share This